hef- en hijstechniek

Loomeijer Groep hef- en hijstechniek is met ruim 20 jaar ervaring een van dé specialisten op dit vakgebied in Oost Nederland. We hebben het complete scala aan producten en technieken aan boord voor zowel boven als onder de haak, waardoor we een excellente partner zijn voor elk bedrijf, voor elk project, groot of klein.

Voor uw bestaande installaties kunnen we nagenoeg alle denkbare uitbreidingen en onderdelen leveren. Ons assortiment kunt u bekijken in de catalogus. Momenteel bekijken we ook de mogelijkheid tot het implementeren van een webshop op deze pagina, zodat het zoeken naar en bestellen van een product nog makkelijker wordt.

Loomeijer Groep is er ook voor periodieke (wettelijke) inspecties voor uw hef- of hijsinrichtingen, en preventiemiddelen. Kijk voor meer informatie onder keuringen, inspecties en certificeringen.

U kunt van onze technische dienstverlening gebruik maken voor onderhoud, aanpassingen of uitbreidingen aan bestaande installaties. We adviseren u graag over de mogelijkheden, neem gerust contact op voor een afspraak.

Maar ook voor nieuw te realiseren installaties zijn we u graag van dienst, van kleine standaardoplossingen tot maatwerk projecten.